Mustafa Akıncı'nın Damadı : Kurucu iradesine hem de hatay cumhurbaşkanlığı yapan tayfur sökmen'e dil uzatmıştır.

Mustafa Akıncı'nın Damadı : Kurucu iradesine hem de hatay cumhurbaşkanlığı yapan tayfur sökmen'e dil uzatmıştır.. Sözcüsü ömer çelik de twitter hesabından yaptığı açıklamada kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı'nın sözlerinin makamına yakışmadığını ifade etti. Mustafa akıncı'nın onurlu ve şerefli hareket ederek görevinden affını istemesi yegâne beklentimiz ve temennimizdir dedi. Zaten akıncı'nın damadı abd vatandaşı ama rum kökenli. Kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı, 12 ekim 2019, barış pınarı harekatı'nın dördüncü gününde skandal bir açıklama yaptı. Bundan sonra zaman, mustafa'nın aleyhine işlemeye başlar.

Kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı'nın türkiye karşıtı açıklaması/. İyi derecede i̇ngilizce bilen mustafa akıncı, evli, üç çocuk, iki torun sahibidir. Akıncı, federal çözüme tez zamanda varılmazsa bölünmüşlüğün kalıcı hale geleceği uyarısı yaptı. Kuzey kıbrıs lideri mustafa akıncı'nın barış pınarı desek de akan su değil kandır değerlendirmesiyle, harekat ile ilgili diyalog ve diplomasi çağrısı yapması ankara'nın tepkisini çekti. Zaten akıncı'nın damadı abd vatandaşı ama rum kökenli.

Yabanci Damat In Kucuk Mustafasi Ydi Sosyal Medya Paylasimlari Sasirtti Haberi
Yabanci Damat In Kucuk Mustafasi Ydi Sosyal Medya Paylasimlari Sasirtti Haberi from www.gercekmuhabir.com
İyi derecede i̇ngilizce bilen mustafa akıncı, evli, üç çocuk, iki torun sahibidir. Nitekim mustafa akıncı'nın ankara tarafından yutulmadan endişe duyması, ikinci bir tayfur sökmen olmayacağım demesi utanmazlık olduğu kadar tamiri ve tedavisi imkansız bir türkiye husumetidir. Zaten akıncı'nın damadı abd vatandaşı ama rum kökenli. 2015'ten 2020'ye kadar cumhurbaşkanlığı görevini yaptı. En çok duyduğumuz cümle mustafa akıncı'nın nobel almak için kıbrıs'ı peşkeş çekeceği iddiasıydı. Kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı, 12 ekim 2019, barış pınarı harekatı'nın dördüncü gününde skandal bir açıklama yaptı. Odatv 101.516 views1 year ago. Kıbrıs rum kesimi akıncı'nın seçilmesinden memnun.

Toplumcu demokrasi partisi (tdp)'nin oluşumu ile birlikte başkanlık görevini devretti.

Akıncı ve ailesi aleni bir şekilde haindir. Odatv 101.516 views1 year ago. 28 aralık 1947, limasol), kıbrıs türkü siyasetçi, kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'nin 4. .mihrimah sultan ve damadı rüstem paşa ile kurduğu işbirliği yardımıyla, önce mustafa yanlısı makbul ibrahim paşa 1536'da idam edilir. Abd vatandaşı olan rum kökenli damadı için dehşet iddialar dinledik. Kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı, 12 ekim 2019, barış pınarı harekatı'nın dördüncü gününde skandal bir açıklama yaptı. Ancak akıncı'nın tarih bilmediği ve kktc tarihinden haberi olmadığı ortadadır. Toplumcu demokrasi partisi (tdp)'nin oluşumu ile birlikte başkanlık görevini devretti. 2015'ten 2020'ye kadar cumhurbaşkanlığı görevini yaptı. İyi derecede i̇ngilizce bilen mustafa akıncı, evli, üç çocuk, iki torun sahibidir. En çok duyduğumuz cümle mustafa akıncı'nın nobel almak için kıbrıs'ı peşkeş çekeceği iddiasıydı. Saklandıkları akıncı hava lojmanlarında yakalandılar aa muhabirinin aldığı bilgiye göre karakuş, yarbay mustafa azimetli ile akıncı hava lojmanları'nda saklanırken yakalandı. En çok duyduğumuz cümle mustafa akıncı'nın nobel almak için kıbrıs'ı peşkeş çekeceği iddiasıydı.

Saklandıkları akıncı hava lojmanlarında yakalandılar aa muhabirinin aldığı bilgiye göre karakuş, yarbay mustafa azimetli ile akıncı hava lojmanları'nda saklanırken yakalandı. .mihrimah sultan ve damadı rüstem paşa ile kurduğu işbirliği yardımıyla, önce mustafa yanlısı makbul ibrahim paşa 1536'da idam edilir. Akıncı ve ailesi aleni bir şekilde haindir. Kuzey kıbrıs lideri mustafa akıncı'nın barış pınarı desek de akan su değil kandır değerlendirmesiyle, harekat ile ilgili diyalog ve diplomasi çağrısı yapması ankara'nın tepkisini çekti. Kıbrıs bütünüyle değişirken, odtü'den mezun olan genç mustafa akıncı'nın önünde de yepyeni bir yol açılıyordu:

Habervitrini Com Kktc Cumhurbaskani Nin Damadi Rum Kizi Rum Dergisine Kapak
Habervitrini Com Kktc Cumhurbaskani Nin Damadi Rum Kizi Rum Dergisine Kapak from i.milliyet.com.tr
Zaten akıncı'nın damadı abd vatandaşı ama rum kökenli. Mustafa akıncı'nın açıklaması şöyle oktay, kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı'nın barış pınarı harekatı'na yönelik açıklamalarına ilişkin sosyal medya hesabı twitter'dan paylaşımda bulundu. Toplumcu demokrasi partisi (tdp)'nin oluşumu ile birlikte başkanlık görevini devretti. Kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı'nın türkiye karşıtı açıklaması/. En çok duyduğumuz cümle mustafa akıncı'nın nobel almak için kıbrıs'ı peşkeş çekeceği iddiasıydı. Kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı, 12 ekim 2019, barış pınarı harekatı'nın dördüncü gününde skandal bir açıklama yaptı. Odatv 101.516 views1 year ago. İyi derecede i̇ngilizce bilen mustafa akıncı, evli, üç çocuk ve iki torun sahibidir.

2015'ten 2020'ye kadar cumhurbaşkanlığı görevini yaptı.

Mustafa akıncı'nın açıklaması şöyle oktay, kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı'nın barış pınarı harekatı'na yönelik açıklamalarına ilişkin sosyal medya hesabı twitter'dan paylaşımda bulundu. .mihrimah sultan ve damadı rüstem paşa ile kurduğu işbirliği yardımıyla, önce mustafa yanlısı makbul ibrahim paşa 1536'da idam edilir. Cumhurbaşkanı yardımcısı fuat oktay, kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı'nın barış pınarı harekatı'na yönelik açıklamalarına ilişkin sosyal medya hesabı twitter'dan paylaşımda bulundu. En çok duyduğumuz cümle mustafa akıncı'nın nobel almak için kıbrıs'ı peşkeş çekeceği iddiasıydı. Kktc cumhurbaşkanı olan mustafa akıncı orta doğu teknik üniversitesi mimarlık fakültesi'nden mezun oldu. Zaten akıncı'nın damadı abd vatandaşı ama rum kökenli. İyi derecede i̇ngilizce bilen mustafa akıncı, evli, üç çocuk ve iki torun sahibidir. Kuzey kıbrıs lideri mustafa akıncı'nın barış pınarı desek de akan su değil kandır değerlendirmesiyle, harekat ile ilgili diyalog ve diplomasi çağrısı yapması ankara'nın tepkisini çekti. Tamamen rum'un temsilcisi olarak bu tarafta cumhurbaşkanlığı yapıyor. 1.704 views11 months ago yerli ve milli. Kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı 'nın, ypg' ye yönelik operasyonu eleştirip, ypg 'nin sivilleri öldürdüğü gerçeğine rağmen diyalog önerisi tepki çekti. 28 aralık 1947, limasol), kıbrıs türkü siyasetçi, kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti'nin 4. Sözcüsü ömer çelik de twitter hesabından yaptığı açıklamada kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı'nın sözlerinin makamına yakışmadığını ifade etti.

Akıncı'nın cumhurbaşkanı sıfatıyla yaptığı açıklama tarih bilinci ve bilgisi yoksun bir açıklamadır. Mustafa akıncı, 28 aralık 1947 yılında leymosun (limasol)'da doğdu. Annan planı döneminde oluşturulan barış ve demokrasi hareketi'nin (bdh) kurucularından olup, liderliğini üstlendi. Kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı'nın türkiye karşıtı açıklaması/. Bundan sonra zaman, mustafa'nın aleyhine işlemeye başlar.

Erdogan Ve Berat Albayrak In Tweetine Ilginc Yorum Damat Peder Neye Kizdiniz Yine Gercek Gundem
Erdogan Ve Berat Albayrak In Tweetine Ilginc Yorum Damat Peder Neye Kizdiniz Yine Gercek Gundem from www.gercekgundem.com
Mustafa akıncı'nın onurlu ve şerefli hareket ederek görevinden affını istemesi yegâne beklentimiz ve temennimizdir dedi. Akıncı'nın cumhurbaşkanı sıfatıyla yaptığı açıklama tarih bilinci ve bilgisi yoksun bir açıklamadır. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti cumhurbaşkanı mustafa akıncı'nın kızı zerrin akıncı, güney kıbrıs rum kesiminde yayınlanan magazin dergisine kapak oldu. Zaten akıncı'nın damadı abd vatandaşı ama rum kökenli. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti cumhurbaşkanı mustafa akıncı, birleşmiş millet genel sekreteri antonio guterres ile görüşecek. Bazen sessiz kalmak söyleyecek sözünüz olmadığından değildir. Kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı, the guardian'a skandal açıklamalarda bulundu. Kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı'yı türk devletini terör örgütüyle diyaloğa çağıran sözleri yüzünden kınıyorum.

Tamamen rum'un temsilcisi olarak bu tarafta cumhurbaşkanlığı yapıyor.

1.704 views11 months ago yerli ve milli. Kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı`nın en küçük kızı zerrin akıncı, kıbrıs rum kesiminin ünlü moda dergisi must`ın ekim sayısına kapak oldu. Bundan sonra zaman, mustafa'nın aleyhine işlemeye başlar. Abd vatandaşı olan rum kökenli damadı için dehşet iddialar dinledik. Kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı'yı türk devletini terör örgütüyle diyaloğa çağıran sözleri yüzünden kınıyorum. Zaten akıncı'nın damadı abd vatandaşı ama rum kökenli. Bazen sessiz kalmak söyleyecek sözünüz olmadığından değildir. Kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı 'nın, ypg' ye yönelik operasyonu eleştirip, ypg 'nin sivilleri öldürdüğü gerçeğine rağmen diyalog önerisi tepki çekti. Mustafa akıncı, 28 aralık 1947 yılında leymosun (limasol)'da doğdu. Odatv 101.516 views1 year ago. Kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti cumhurbaşkanı mustafa akıncı'nın kızı zerrin akıncı, güney kıbrıs rum kesiminde yayınlanan magazin dergisine kapak oldu. Mustafa akıncı'nın skandal ötesi sözleri sonrası birçok siyasi ve ünlü isimden tepki gelmeye devam ediyor. Mustafa akıncı'nın açıklaması şöyle oktay, kktc cumhurbaşkanı mustafa akıncı'nın barış pınarı harekatı'na yönelik açıklamalarına ilişkin sosyal medya hesabı twitter'dan paylaşımda bulundu.

Saklandıkları akıncı hava lojmanlarında yakalandılar aa muhabirinin aldığı bilgiye göre karakuş, yarbay mustafa azimetli ile akıncı hava lojmanları'nda saklanırken yakalandı mustafa akıncı. .mihrimah sultan ve damadı rüstem paşa ile kurduğu işbirliği yardımıyla, önce mustafa yanlısı makbul ibrahim paşa 1536'da idam edilir.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code